Wednesday, March 22, 2017

Pak Hailam Kopitiam Tesco Ara Damansara


Assalamualaikum

Haritu lunch kami makan di Pak Hailam Kopitiam di Tesco Ara Damansara, saja nak cuba makan sini sebab biasa kami makan foodcourt saja. So macam biasa kami ambil lunch set saja senang.



Lunch set menu

Nasi Goreng : Rm9.90
Mi Kari : Rm9.90


Nasi goreng + sosej dan telur

Mula mula ingat nak pesan lunch set nasi ayam, tapi macam malas nak makan ayam. Nasi goreng sedapla tak pedas pun, sesuai untuk budak budak, jadi aku pesan kat waiter sambal belacan nak bagi kick sikit rasa. Mi kari pun ok.


Mi kari

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaaa

norhidana miswan said...

boleh tahan harganya... tak la mahal...
mee kari tu menggoda nya