Tuesday, April 4, 2017

Happy Birthday


Assalamualaikum

2 April lepas hari lahir kawan ofis kami, so kami decided nak sambut birthday. Since 2 April jatuh pada hari Ahad, jadi kami plan sambut esoknya 3 April after work kat McD Citta Mall. Best sambut kt McD sebab kat McD dah memang ada birthday decoration gantung gantung kat dinding. So kami just beli topi, candle, dan crown dekat Mr Diy.


5.3o petang terus kami 4 orang keluar konon terus balik padahal pergi buat persiapan awal kat McD. Kami beli cup cake kat Wondermilk dan terus order kat McD. Kawan kami seorang lagi buat buat nak tengok wayang ngan Afaf kat Citta dan beli McFlurry. Sampai sampai Afaf kat depan pintu McD terus kami nyanyi Happy Birthday Song ramai ramai. Nasib baik pelanggan time tu tak ramai sangat, segan juga nak nyanyi sebenarnya.


Birthday girl



Afaf ni suka pink, so kami plan ramai ramai 6 orang pakai pink, padahal kami 5 orang pakai hitam putih.

Afaf ni suka barbie, jadi kami beli cekak crown dan topi semua pink.

Afaf ni suka Double cheeseburger so kami semua makan double cheeseburger tapi untuk Afaf kami belikan Triple Cheese Burger, haha sebab kami nak cucuk gambar dia atas burger.


Sanah Helwah Princess Afaf

Sukanya dia


Berakhir cerita pasal Afaf, 4 April pula birthday my boss, so kami just beli kek dan makan makan di pantry saja since my boss tengah ada training. Dorang belikan Chocolate Mousse cake, sebab my boss memang chocolate lover. 




Comel je tiup candle



Sedap sangat kek ni punya lembut macam makan krim je.
Thanks for read. Pen off ☺☺

No comments: