Wednesday, April 12, 2017

Marks and Spencer Mini Bites II


Assalamualaikum

Kadang kadang geram tengok packaging M&S Mini Bites ini. Comel je dengan colourful nye mula mula ingat aiskrim rupanya cookies. Haritu aku ada review pasal 3 jenis cookies, sekarang ni nak review lagi 3 jenis cookies iaitu Marks and Spencer Caramel Crispy, Strawberry Jam & Buttercream, and Chocolate & Orange.




# M&S Chocolate & Orange


Perisa coklat and oren ini sedap dan besar. Tekstur macam swiss roll with chocolate coated. Makan benda ni terus rasa kenyang. 


#M&S Caramel Crispy


Caramel Crispy ini sedap macam makan crispy bar tu.


#M&S Strawberry Jam & Buttercream


Perisa stoberi jem and buttercream ni sedap tapi manis sebab jem kan. Tekstur sama macam chocolate and orange, yang beza cuma perasa saja. Tak surelah ada tak jual kat Malaysia lagi sebab inipun ofismate bawak dari UK.
Ok pen off. Thanks for read ☺

1 comment:

norhidana miswan said...

sedapnya... kalau dpt tu mau nikmat nya...