Friday, April 7, 2017

Marks and Spencer Mini Bites


Assalamualaikum

Dah menjadi kebiasaan jika ada makanan yang ingin dikongsikan di pejabat, memang akan diletakkan di pantry. Salah seorang ofismate baru balik dari UK so dia bawak buah tangan dari sana iaitu Marks & Spencer Mini Bites perisa Chocolate Brownies, All Butter Flapjack dan Salted Caramel Popcorn.


Packaging pun menarik

#M&S Chocolate Brownies


Mini bites brownies coklat ini sedap macam kek brownies yang biasa jual. Lembut dan tak terlalu manis.


#M&S All Butter Flapjack


Siapa yang pernah makan Blondies macam nilah rasa All Butter Flapback ni. Blondies guna brown sugar, lebih kurang macam brownies tapi tak letak coklat.


#M&S Salted Caramel Popcorn


Mini bites salted caramel popcorn ni sedap macam makan popcorn kecik kecik tapi manis sikit sebab caramel kan.
Pen off. Thanks for read 😃

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnyaaaaaaaaaaaaa

Liyana Anuar said...

cam sedap jeee

norhidana miswan said...

compm sedap nih... saiz pun comei