Wednesday, January 17, 2018

Happy Birthday!!!


Assalamualaikum

Aku suka makan kek terutamanya kek krim sebab aku suka krim. Tapi aku jenis yang tak suka makan kek slices by slices sebab bagi aku tak puas, dan bila makan slices by slices ni, kebarangkalian untuk tambah lagi tu tinggi. So better beli kek gedebuk besar terus dan boleh tambah makan. Kami pon pergila Kings Kedai kek sebab dekat situ kek dan pastri semua sedap. Kami beli Cotton Cheesecake dan Red Velvet Cake alang alang dapat makan kek untuk birthday akak aku sekali esoknya. 




Disebabkan mood rajin tu ada, aku pon editla letak gambar aku, mak dan kakak sebab birthday mak haritu tak ada kek. So to be fair, letaklah gambar kami bertiga.


Happy Belated Birthday to us!!!




Sedap jugak kek red velvet ini memang puas hati beli. Nak tahu kek red velvet ini sedap ke tak, tengok dia punya cream cheese. Kalau sedap krim cheese nya, maka sedaplah kek itu. Kami pernah buat kek Red Velvet, resepi boleh tengok sini.


Thanks for Read, Pen Off :)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Happy Birthday!!!

Ann Ishak said...

alahaiiii comei nya 3 beranak ni :D

Nafisah Musa said...

happy birthday! Birthday anak baru ni pun sy beli cheese cake.sedap kan. hehe

Dalila Zakaria said...

Happy birthday..