Wednesday, March 28, 2018

Happy Birthday Mawaddah II


Assalamualaikum

Isnin lepas birthday anak saudara yang ke 2 tahun, tapi kami sambut awal 2 hari sebab hari Isnin kan weekday dan plan asal ingat nak buat tema Omar dan Hana memandangkan tahun lepas tema Didi and Friends dalam entri ini. Mawaddah ini memang suka sangat Omar dan Hana sampai tv penuh dengan recording Omar dan Hana dan Didi and Friends, memang dok ulang yang itu sajalah kalau dia ada. Disebabkan minggu lepas kami berada di Perak untuk kenduri sepupu, so kami beli kek secret recipe dan KFC untuk makan malam tu saja dan kami sambut di Homestay sempatlah kakak aku beli belon tampal kat dinding semua. Tahun lepas sambut birthday pakai tudung, tahun ini tudung hilang ke mana entah.


Chocolate cheese.. atas tu cip coklat rupanya, ingat kismis mula mula... 

sukanya nak potong kek sampai terangkat tangan ye

sedap sangat kek ini rasa macam makan nutella cheesecake tapi version fully chocolate

makanan sampingan iaitu ayam KFC, satay dan nasi goreng


Mawaddah,
Happy birthday anak menakanku. Mashu doakan awak membesar dengan sihat, berjaya dunia akhirat dan menjadi solehah!!


mawaddah tudung mana tudung
Thanks for reading. Have a nice day ya!!!

1 comment:

Shikin Razali said...

Selamat lahir lahir pada adik Mawaddah yang comey.. Semoga adik Mawaddah dapat membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang solehah yang menjadi kebanggaan ibu, ayah dan keluarga...