Saturday, September 27, 2014

Cabaran 30 Hari/Hari 27:Mood Anda Hari Ini


Assalamualaikum


Mengantuk sangat tapi tahan mata kejap sebab tengah nak transfer dan asingkan semua gambar maklumlah semua orang ada smartfon so mestilah masing masing send semua gambar dekat group wasap kami. Dari petang tadi sampai tengah malam tak henti henti bunyi.


MOOD ACUYUHAN HARI INI
#EXCITED

Masuk sem ini kami dari Ahad sampai Khamis ada kelas padahal tak pack pon kelas dalam satu hari. Tapi nak buat macam mana, tak boleh nak anjak sebab kami bertindih jadual dengan student lain. Kalau kami saja tak apa, so nak tak nak kena nak juga. Sebab tulah kami menanti sangat weekend sebab nak rehat sepuasnya.


So kami plan nak berkelah di area Kota Tinggi sebab banyak sangat pantai area sana antaranya Desaru, Batu Layar, Tanjung Balau, dan lain lain. Jadi, letak PSM tepi dulu, kita rehatkan dan hitamkan kulit di tepi pantai dulu. 
#EXHAUSTED

Dalam gembira tetap letih juga sebab berjemur dan mandi tengah panas sampai tertidur tidur kami dalam kereta. Memang puas hatilah dapat berkelah bersama sebab selama ni kami pernah berkelah di Tasik UTM, Taman Mutiara Rini dan tempat dekat dekat. Jadi kali ini kami pergi jauh sikit.

Good Night, Thanks for Read

2 comments:

TunSha Ayunie said...

wowwww.... malam2 cenggini sudah ada mood gumbira?? hebat !

Selamat malam ya :)

zarulfarhana said...

Lama x berpicnic