Friday, March 15, 2019

Gery Matcha Crackers dan Hazelnut Wafer Roll


Assalamualaikum

Ingatnya biskut Gery hanya ada 3 perisa kelapa, cheese dan chocoate rupanya biskut gery dah keluarkan perisa baru iaitu Green Tea. Haritu pergi kedai Eco shop dan ternampak pulak biskut gery matcha ni, dan terus ambil nak cuba. Gery Wafer roll tu pulak just beli kat pasaraya biasa saja.


Gery Matcha Crackers



Bagi aku perisa teh hijau ni sedap sebab teh hijaunya tak la terlalu kuat dan dalam masa yang sama boleh rasa milky biskut ni. Cuma aku perasan nak dibandingkan dulu dengan sekarang biskut gery saiznya makin kecil tak seperti saiz biskut petak biasakan. 1 pek ada 4 bungkus, setiap 1 bungkus ada 2 keping biskut.




Gery Hazelnut Wafer Roll



Wafer roll ni pulak rasanya macam nutella sebab nutella kan guna hazelnut juga dalam ramuan tu. Bila gigit tu boleh rasa hazelnut dan agak manis sikit.


OK Thanks for reading. Pen off :)

2 comments:

norhidana miswan said...

gery yg cracker matcha tu tak pernah akka jumpa lg
tp kalau g wafer roll tuh mmg sedap, akak paling suka dark coklat dia... isi banyak betul, tak kedekut coklat

Ann Ishak said...

pernah nampak tapi takde hati nak membeli waktu tu, lani dah tak jumpa biskut gery matcha tu lagi