Tuesday, July 28, 2020

Starbucks Indera Mahkota

Assalamualaikum

Nak bagitahu kat Kuantan baru buka Starbucks Drive Thru di Indera Mahkota bersebelahan dengan TMG Mall pada 9 July. Starbucks IM ni memang besar ada building sendiri dan boleh walk in juga. So kami pon pergi tengok tempat baru dan lepak sekali Ahad haritu.


Macam biasa Starbucks mengamalkan SOP Covid19 ini pengunjung perlu scan, and suhu akan diambil, mask tak wajib pakai. Kami mula mula memang ingat nak drive thru je tapi queue panjang pula so walk in sajala tempat baru kan.



Tempat ini memang besar dan santai saja walaupun oran ramai tetap tak nampak ramai


cantik painting kat belakang ini




Kami mula mula nak minum saja tapi macam tipu saja bila kakak aku cakap nak minum saja, sebab minum mesti ada makan sekali haha. Kami mesti nak terbeli juga benda lain haha

kami pergi waktu lunch so ada promo lunch price

Choco Nut Cream = Rm15.13
Jelly Frappucino = Rm16.05
Iced Signature Chocolate = Rm13.90

Chic O Cheese = Rm8.90
Mac N Cheese = Rm9.45


Kami jarang minum Starbucks, boleh kira berapa kali minum air Starbucks tapi air dia memang sedap pon, kaw dan mengenyangkan sebab ambil grande kan.
Thanks for reading Pen Off :)

No comments: