Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, August 9, 2020

Coffee Gallery Kuantan

Assalamualaikum

Coffee Gallery Star City antara coffee shop yang terbaik di Kuantan tapi kami baru berpeluang cuba semalam untuk lunch dan ternyata ramai pengunjung lepak di Coffee Gallery.
Menu book simple saja black and white with no photo so bila kami nak order tu kami ambil masa lama nak decide sebab tak tahu nak makan apa sebab tak ada photo.

menu

Kat sini banyak jenis coffee dan semua menarik, selain itu ada juga kek dijual.

kek

Vanilla Latte = Rm14
Caramel Latte  = Rm14
Mochatella = Rm14
Spicy Korean Ramen = Rm15
Smoked Duck Aglio Olio = Rm21
Hot Noodle Bowl = Rm15


Paling sedap makanan Aglio Olio, Spicy Korean Ramen pon okay macam spicy carbonara with cheese.


Coffee dia antara coffee yang sedap aku pernah cuba. Bagi aku Coffee Gallery ni okay cuma bagi sesiapa yang sukakan ketenangan mungkin tak sesuai sebab cafe ini sentiasa ramai orang.

clever! kitchen utensils became cafe decoration
Thanks for reading. Happy Sunday

5 comments:

Amie said...

Cantik dekorasi cafe ni. Bersih, kemas dan tersusun pula tu. Nampak santai sahaja pelanggan menikmati hidangan masing2.

Jannah Ramli said...

Mesti makanan best sebab tu ramai orang datang.

norhidana said...

lapar nengok menu kat situ dik oi... ramen dia tu menggoda

Cik Renex said...

Nampak sedap
Kat area mana kedai ni?

HeNRieTTa JoSe said...

semua menu pun nampak sedap je....