Sunday, August 2, 2020

Coffee Millery Kuantan

Assalamualaikum

SELAMAT HARI RAYA HAJI!!!

Semalam tukar selera lepas dah banyak makan juadah raya kan, so kami pon nak minum kopi. Tapi kami cari nahas dah tahu waktu perayaan memang banyak kedai tutup tapi tetap keluar. Puas researched dan coffee shop yang buka adalah Coffee Millery di Lorong Tun Ismail 10. 


banyak gila jenis coffee korang boleh pilih!!



Time kami pergi adalah pelanggan lain juga. Coffee Millery ini menghidangkan western foods, cakes, coffees, light refreshment dan juga asian food. Siapa peminat crepe cakes memang patut ke sini sebab massive selection of crepe cakes yang dijamu.


Cafe ini OPEN EVERYDAY from 11am - 11pm. Bagi aku coffee dan makanan dia sedap. 


Hazelnut Latte = Rm13
Caramel Latte = Rm13
Macadamia Mocha = Rm14
Caramel Truffle Millecrepe Slice = Rm13


Carbonara Poached Egg = Rm19


Turkey Ham Aglio Olio = Rm16


charming and modern style environment
Thanks for reading!!!

2 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

siap ada poarch egg...menariknye menu dia...

mula mula baca tajuk sekali imbas macam military....hehehe...adeh...

Dalia Hassan said...

Aduh... terliur pulak tengok semua tu... tengok pun dah tau sedap. hehe