Sunday, April 18, 2021

Rejoice Perfume Shampoo

Assalamualaikum

Harini nak share dengan korang syampu Rejoice yang menjadi pilihan ramai orang sekarang ini kerana baunya semerbak perfume. Aku bukan pakai Rejoice sebelum ini tapi sejak aku nampak Rejoice Perfume Shampoo dekat Pasaraya, so aku pon cubalah dan dari situ terus aku suka sebab:

1) Packaging menarik
2) Rambut lebih lembut
3) Rambut tahan wangi lebih lama


Ada 4 jenis Rejoice Perfume Collection seperti di bawah:


Rejoice Perfume Fresh Shampoo

Ini syampu pertama yang aku guna dan dari situ terus aku suka. Warna syampu dia wana hijau. Bau bunga lily dan khusus for dandruff protection.

Rejoice Perfume Smooth Shampoo

Lepas syampu pertama dah habis, terus aku guna yang ini dan warna syampu dia adalah pink terang. Siapa suka pink boleh cuba syampu ini. Bau bunga peony dan nourishes for smooth and shiny hair.

Rejoice Perfume Luminous Rose

Yang ini aku tak pernah try lagi sebab sekarang ini aku guna terbaru dulu di bawah ini. Mungkin warna syampu dia purple??? Tapi yang pasti bau ia adalah premium roses.

Rejoice Perfume Luscious White Strawberry (New)

Yang terbaru ini bau dia sedap iaitu bau strawberry putih yang menyegarkan. Syampu warna putih biasa for shiny and fragrant hair.
Which one your favourite? Selamat Berbuka Semua ^-^

2 comments:

Shafyqah Azahar said...

pernah pakai shampoo ni tapi takpasti yang mana satu. memang wangi sangattt😍

notie said...

wah semua shampu dah try. emm cam menarik je. Kena carik ni