Sunday, April 11, 2021

SAJI Susu Krimer Manis Berperisa

Assalamualaikum

Parents aku kalau beli barang dapur kan, mesti akan beli Susu Krimer Manis Saji yang berperisa itu boleh katakan semua perisa kami dah rasa dan semua sedap. Tambahan pula bulan puasa nak muncul dah, so stok susu krimer manis ni memang kena ada kat rumah sebab senang nak bancuh buka puasa nanti. So far ada 4 perisa iaitu Coklat, Bandung, Jagung dan Tembikai Susu.
Paling favourite aku adalah semestinya Coklat dan Jagung. Susu krimer manis ini macam susu pekat biasa cuma dia ada perisa dan bukan saja sekadar susu pekat. Rasa dia memang rasa sebenar air itu. Aku kalau buka puasa memang lagi suka minum air yang bersusu sebab lebih rasa kenyang dan memberi tenaga.
Memandangkan kita jarang jumpa air tembikai susu yang instant kan, so korang boleh beli perisa tembikai susu sebab memang sedap. Krimer manis ini pula sangat mudah bancuh dan jimat. Satu tin tak sampai Rm4 dan boleh bancuh 3 kali tau. Boleh bancuh untuk buat air panas dan juga buat air sejuk.
Korang dah cuba keempat empat perisa? ^_^

4 comments:

Shafyqah Azahar said...

pernah nampak kat shopee je. kat kedai takpernah nampak pulak huhu

norhidana said...

akak biasa nampak kat pasaraya tapi tak pernah membeli, tapi tengok yang tembikai susu tu dengan jagun mcm menarik je nak cuba time bulan puasa

Acuyuhan said...

Boleh try kak mmg mudah nk buat air dan sedap pekat

Acuyuhan said...

Shopee mmg byk jusl dan lg murah kn