Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, June 23, 2021

Nestle La Cremeria dan Kitkat Bites

Assalamualaikum

Kami kadang kadang saja akan beli aiskrim sebab kadang kadang teringin nak makan benda sejuk dan sedap. Harini nak review lagi 3 jenis asikrim yang best iaitu Nestle La Cremeria dan Kitkat.



Nestle La Cremeria Hazelnut Chocolate Fantasy

Aiskrim ini ada campuran 2 jenis iaitu vanilla dan coklat kemudian ditambah pula dengan potongan kacang hazelnut, siapa suka kacang memang kena beli aiskrim ini.

Nestle Kitkat Bites

Kitkat aiskrim macam biasa la totally coklat dan dalam tu ada kitkat bites dalam bentuk bulat kecik kecik, so bila makan tu boleh rasa ada biji biji dalam itu. Sedap sebab aku suka kitkat.


Nestle La Cremeria Mint Tempation

Yang paling sedap mestilah ini sebab aiskrim coklat dengan mint dan ada pula coklat tabur atas tu. Memang sedap paling favourite setakat ini sebab bau mint dia pon dah boleh tergugat dan bila makan tu macam tak payah gosok gigi dah lepas itu sebab rasa mint coklat yang menyegarkan.
Thanks for reading. Have a nice day :)

No comments: