Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, August 1, 2021

Nescafe Edisi Kopitiam

Assalamualaikum

Antara minuman yang sentiasa diminati ramai adalah Nescafe kerana jenama ini memang dah dipercayai ramai. Nescafe sekarang ini pon dah banyak keluarkan pelbagai jenis minuman iaitu Mocha, Latte, teh tarik, kopi O, Cold Brew dan lain lain.


Antara yang biasa aku minum ialah Original, Mocha, Latte dan teh tarik.


Tarik Kaw padu sedap, minum sejuk memang sedap.


Antara semua perisa yang biasa minum aku tetap suka original sebab dah terbiasa.


Aku peminat Mocha tapi untuk mocha nescafe ini rasa dia agak kurang kopi dan manis coklat. Aku lagi suka kalau pahit Mocha tu lagi naik.


Latte macam biasa rasa milky sikit dan lebih ringan, kopi tak kuat sangat.

Kalau korang nak tahu, Nescafe ada keluarkan Nescafe Edisi Kopitiam yang baru dan design pun menarik seperti di bawah ini.

OK Thanks for reading pen off :)

No comments: